Supermarkten

Dinec International is dé referentiepartner voor elektronische beveiliging, het algemene bewakingsaanbod van gebouwen en tijdsbeheer. Het feit dat we reeds meer dan 30 jaar aanwezig zijn op de internationale markten is een bewijs van duurzaamheid en van ons engagement voor uw beveiligingsinvesteringen.

Het beheren van een supermarkt dat is een voortdurende zoektocht naar verbetering van de kwaliteit, het onthaal van de klanten, de opvolging van de koelketen en de bewaking van de technische installaties. Dit type infrastructuur verbruikt ook veel energie en het beheer van het verbruik en de verlichting is bijzonder cruciaal. Deze evolutie rust op de permanente zorg voor evolutie en innovatie. Het is in dit kader dat Dinec International uitrustingen voorstelt voor het uitvoeringen van temperatuurmetingen, de technische supervisie en de controle van uitrustingen. Maar het beheer van een supermarkt is meer dan enkel instaan voor de veiligheid: het is ook het beheer van aanwezigheden en de opvolging van de personeelsplanningen.

Het multitechnologische aspect van de DBM-6000 maakt het ook mogelijk een uniek en gebruiksvriendelijk platform aan te bieden voor:

• De meting en de registratie van de temperatuur van alle meubels in alle koelkamers voor een nauwkeurige en ononderbroken opvolging van de koelketen.

• De supervisie van koelcentrales om een defect zo snel mogelijk te kunnen detecteren en te anticiperen

op de temperatuurdaling. Dit voorkomt niet alleen kwaliteitsverlies maar ook het verlies van goederen.

• De technische meting voor de veiligheid van de uitrustingen zoals het koelvloeistofpeil, het detecteren van lekken, de toestand van de HVAC-filters. En ook de veiligheid van personen met een CO-meting in de ventilatie om elke intoxicatie te voorkomen of de detectie van de aanwezigheid van personen in de koelcellen.

• Het beheer van de verlichting in functie van de openingsuren.

• Het beheer van de energie door de geautomatiseerde bediening, die ook elektrische ontladingen mogelijk maken in functie van de buitenparameters.

• De toegangscontrole tot de sociale ruimten en de beveiliging van de kluizen.

• De opvolging en de berekening van de aanwezigheidstijd om de resultaten door te geven naar de verloningssoftware. Zonder de geïntegreerde functies mee te rekenen die de planning van uurroosters bevorderen.

• Bij problemen worden alarmen doorgegeven naar een dispatching. Deze stelt verschillende diensten in staat om zo snel mogelijk tussenbeide te komen om de veiligheid in de supermarkten te garanderen. Veiligheid: zowel op het vlak van voeding en techniek als op menselijk vlak.

legende NL