Sportcentra en voetbalstadia

Dinec International is dé referentiepartner voor elektronische beveiliging, het algemene bewakingsaanbod van gebouwen en tijdsbeheer. Het feit dat we reeds meer dan 30 jaar aanwezig zijn op de internationale markten is een bewijs van duurzaamheid en van ons engagement voor uw beveiligingsinvesteringen.

Een sportcentrum of voetbalstadion is een plaats waar vele mensen samenkomen. Het zijn ook plaatsen waar tal van technische uitrustingen ingezet worden om de sanitaire voorzieningen, het comfort en de veiligheid van de bezoekers te verzekeren.

Stadion

Toegangscontrole tot 100.000 supporters. Deze wordt gebaseerd op tickets of abonnementen en vraagt dus een nauwe samenwerking met de ticketdienst van het stadion en de voetbalbond. Telling van de toegang in real time met statistieken en bezettingsgraden.

Sportcentrum

Toegang tot het centrum buiten de openingsuren, beperkte toegang tot parkings, kleedkamers, technische lokalen, bergruimtes en kantoren. De sleutels zijn niet meer dagelijks nodig. Noodzaak van een link met het reserveringssysteem.

Technisch beheer en energiebeheer

Bewaking en beheer van de technische uitrustingen die bestemd zijn voor de werking van het gebouw en het comfort van de gebruikers en dit in het kader van een minimaal en beheerst energiegebruik.

• energiegebruik: real time metingen

• beheer van de verlichting: handmatige of automatische bediening met berekening van de gebruikstijd.

• meting van de temperatuur in de lokalen.

• controle van de technische alarmen.

Parkingbeheer

Telling van de toegang, beperking van de toegang en overdracht van gegevens naar het wegverkeer.

legende NL