Ronde beheer

??
DinGuard gebruikt de infrastructuur van de toegangscontrole voor begeleiding van de rondes en bescherming van de veiligheidsagenten. Elke ronde heeft een eigen geschiedenis met alle gebeurtenissen: alarmen, parcoursfouten. De geschiedenis wordt voorgesteld bij afsluiting van de ronde, maar is ook achteraf altijd raadpleegbaar.

Dinec international wil voor het rondebeheer gebruik maken van de lezers voor toegangscontrole als referentiepunten om een parcours af te leggen. De bewaker heeft alleen een ID-badge.

Door deze techniek kan de opeenvolging van de controlepunten tijdens de ronde in realtime gevolgd worden en is de veiligheidsagent beter beschermd.

Er kan een maximale tijd tussen twee controlepunten ingesteld worden zodat er een alarm afgaat bij niet-naleving van deze waarde. Zo kan er bijvoorbeeld bij een aanval op de agent op heel korte termijn tussengekomen worden.

De parcoursen van de rondes worden samengesteld met maximaal 50 referentiepunten. Het is mogelijk om een grafische weergave te maken van de locatie met de parcoursen. Er kunnen tot 5 rondes tegelijk starten met verschillende agenten.

De controlepunten kunnen gewijzigd worden. De traceerbaarheid van de uitvoering van het parcours wordt geanalyseerd in realtime. Wanneer de agent afwijkt van zijn traject wordt een alarm gegenereerd aan de lezer en op de supervisor.

De gebeurtenissen van elke ronde worden met een datum en uur opgeslagen in de database. Deze gegevens zijn beschikbaar voor raadpleging en analyse aan de hand van filtertools voor de geschiedenis.

Deze functie is geïntegreerd in de DBM6000 en vereist alleen een operatorlezer aan het vertrekpunt van de rondes om de badge te activeren van de agent die de specifieke operatie uitvoert en om het scenario van de geselecteerde ronde te starten.

Onze producten