Integratie camera- bewaking

De geïntegreerde grafische supervisor geeft bewegende beelden van de locatie weer op het scherm. Via een verbinding met de videorecorder kunnen camerabeelden in realtime ingebed worden in verschillende plannen.

De grafische supervisor die geïntegreerd zit in de DBM6000 is een effectief dashboard voor een gepersonaliseerde weergave van essentiële informatie om een minimaal aantal schermen.

Het is dus cruciaal om een symbiose te verkrijgen tussen de camerabewaking en de animatie van de overzichtsbeelden van het gebouw om gebruiksgemak en snelle besluitvorming in noodgevallen te garanderen met alle elementen ter beschikking.

Door de grote verscheidenheid aan camerasystemen moeten we via het TCP/IP-netwerk een verbinding voorzien tussen de videorecorder en de DBM6000-server. Deze verbinding komt tot stand met behulp van de specifieke SDK (System Development Kit) van elke fabrikant van videorecorders. De prestaties die verkregen worden, zijn afhankelijk van het integratieniveau via elke SDK.

Het is ook mogelijk om koepelcamera's te besturen volgens de gebeurtenissen van de DBM6000. Zo kan een koepelcamera bijvoorbeeld gericht worden op een slagboom bij toegestane toegang, of op een element dat een alarm ingeschakeld heeft.

De opslag van de beelden is eigen aan de video-installatie , de gateway vergemakkelijkt het opzoeken van gebeurtenissen door een kruising van de videogeschiedenis en de geschiedenis van de systeemgebeurtenissen.

Onze producten