Geïntegreerde grafische supervisor

Dinec International is een referentie op vlak van elektronische beveiliging en biedt een globaal assortiment voor bewaking van gebouwen en tijdbeheer. Het feit dat we al meer dan 30 jaar actief zijn op internationaal niveau vormt een waarborg voor de duurzaamheid en betrouwbaarheid van uw investeringen voor veiligheid.

De supervisor geeft een samenvattende en dynamische weergave van de elementen van een installatie. De ingebouwde ontwerptool biedt de mogelijkheid om plannen te tekenen en afbeeldingen in te voegen met animatie volgens de status van de systeemelementen. Bovendien kan ook de gebruikersinterface gepersonaliseerd worden voor een meer ergonomisch en intuïtief gebruik.

Er kan tevens een hiërarchie toegekend worden aan de plannen. Het is mogelijk om zones voor interactie met de gebruiker te configureren om van weergave te veranderen, een bocht te zien, enz.

Elke synoptische weergave kan verbonden worden aan gebruikersrechten om aan elke agent nuttige informatie te verstrekken volgens een hiërarchie.

Het doel is om het geheel van de elementen met betrekking tot beveiliging en technische aspecten van een gebouw samen te voegen en toe te passen voor de globale bewaking van het gebouw.

Het is dus mogelijk om effectieve dashboards te creëren die een beeld van de installatie weergeven. Naast een overzicht van de beveiligingsaspecten, biedt de supervisor ook de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in de werking van een gebouw. Dit inzicht kan dienst doen als basis om te beslissen welke middelen er ingezet zullen worden om de koolstofafdruk te beperken en de energiefacturen te doen dalen.

Alle punten voor toegangscontrole of metingen (temperatuur, contact, metingen) kunnen weergegeven worden op de supervisor. Deze punten worden via specifieke interfaces met externe systemen (intrusie, brand, automaat) overgebracht naar de supervisor.

Onze producten