Eigen parkeerbeheer

Telling, signalisatie van beschikbare plaatsen, aanwezigheidsdetectie voor elke parkeerplaats ... het zijn stuk voor stuk oplossingen voor een beter dagelijks beheer.

Parkingbeheer biedt verschillende oplossingen en functies volgens de complexiteit van de specifieke situatie. Dit type beheer zorgt in het algemeen voor vlotter verkeer van voertuigen aan de ingang van en binnen in de parking.

Aanwezigheidsdetectie van voertuigen

Elke parkeerplaats is voorzien van een ultrasoondetector om de aanwezigheid van een voertuig te registreren. Deze informatie wordt doorgestuurd naar de supervisor voor grafische weergave in realtime van de positionering en telling van de voertuigen. Zo is de bezettingsgraad altijd in realtime gekend.

Telling van voertuigen

Het is ook mogelijk om de voertuigen die binnen- en buitenrijden te tellen. Door deze techniek is altijd bekend hoeveel voertuigen aanwezig zijn of langs een telpunt gepasseerd zijn. Deze informatie kan in realtime worden doorgestuurd naar de coördinatiepunten voor wegentoegang om bijvoorbeeld het verkeer vlotter te laten verlopen bij sportevenementen.

Voor een gemeenschappelijke parking van verschillende ondernemingen of afdelingen, biedt deze techniek de mogelijkheid om aan elke entiteit een aantal plaatsen toe te wijzen. Hierbij is de toegang alleen mogelijk zolang dat aantal niet bereikt is, en wordt het geheel dynamisch beheerd in de loop van de dag.

DinPark

DinPark biedt u de mogelijkheid om ongeoorloofd parkeren te beperken in uw privéparking.

De ingang blijft vrij via een slagboom met automatische opening. Aan de uitgang moet echter een code ingetoetst worden. Deze code wordt aan de receptie of kassa van de betreffende onderneming gegenereerd voor eenmalig gebruik.

pdf format Download onze documentatie voor DinPark400  (0.877 mb)

Signalisatie

Er kan een verbinding voorzien worden naar een display aan de ingang van de parking om het publiek in te lichten over het aantal vrije plaatsen. Ook op elke verdieping kan het aantal vrije plaatsen weergegeven worden aan de bestuurders.

Onze producten