ECO 16

Onze ECO16 datalogger integreert zich perfect in de snel evoluerende wereld waar de nadruk steeds meer ligt op het verbinden en controleren. De ECO16 is perfect geschikt voor het opvolgen van de koudeketen, van energieverbruiken en van industriële parameters.

Programmeren van de parameters en visualisatie:

De ECO16 datalogger is speciaal ontworpen om te voldoen aan de vereisten van iedereen die meetgegevens wil uitlezen, opslaan en archiveren. Hij is compact, betrouwbaar en in staat om simultaan 16 metingen te verwerken. Elke ingang kan toegewezen worden aan een andere meting. Elke meting kan worden opgeslagen met een vrij programmeerbaar interval en dit ongeacht of het nu temperatuur (CTN-PT1000), druk, niveau, spanning (sensoren 4-20mA / 0-20mA) of pulsen betreft.

U dient geen enkel programma te installeren op een pc. Een Smartphone of Android-tablet volstaat om verbinding te maken met het apparaat. Een eenvoudige, gebruiksvriendelijke en gratis toepassing stelt u in staat om ogenblikkelijke waarden uit te lezen, de data curven te controleren, de alarmen op te volgen en de systeemparameters in te stellen.

Met behulp van een USB-stick kunnen de meetwaarden op een eenvoudige manier uitgelezen worden teneinde ze in een tabel te kunnen bewerken (Excel, OpenOffice, ....). Naast het opslaan van de meetwaarden kan de ECO16 permanent waken over het overschrijden van een ondergrens of bovengrens. Bij overschrijding wordt, direct of na het respecteren van een stabilisatieperiode, een alarm gegenereerd via een spanningsloos contact of via een e-mail.

De ECO16 is tevens ontworpen met het oog op een eenvoudige integratie in industriële netwerken of ook om verbinding te maken met het internet. Via deze verbinding kunnen meetwaarden opgeladen worden in het MyDinec loket.

In combinatie met het MyDinec loket zal de ECO16 zijn data regelmatig archiveren. Een visuele voorstelling van de data, de laatste verzonden meetwaarden alsook een reeks rapporten zijn overal ter wereld raadpleegbaar aangezien het MyDinec loket via internet toegankelijk is.

Toepassingsdomeinen

- Koelkast en diepvries

- HVAC

- Energie

- Temperatuur en debiet bij hydraulische systemen

- Tellers

- Limnimetrie

- Metingen in gebouwen (museum, opslagplaats, vergaderzaal, …)

- Druk

- Meteorologische metingen

- Industriële parameters

- Cryogene tanks

- enz.

Onze producten