De prikklokconsole

?Console de pointage?

Console voor tijdsbeheer met multifunctietoesten en een LCD-scherm


Door zijn eenvoudig design en stevige opbouw past dit toestel perfect in een industriële omgeving. Het scherm zorgt voor de interactie met het personeel: dankzij duidelijke boodschappen weet het personeel of het klokken geregistreerd werd of dat het nog moet worden gevalideerd.

Het scherm geeft ook de functies van de knoppen op de console weer in functie van de context .Het gebrek aan aanwijzingen op deze knoppen ontmoedigt de indringing in de afstellingen van de prikklok en dus elke poging tot fraude.


Hoe werkt de DCK-021 prikklokconsole?

Om te klokken houden de personeelsleden hun badge enkele centimeter van de lezer van de prikklok en ze valideren hun kloktijd, behalve in de automatische modus

Een badge kan eruitzien als een bankkaart, een sleutelhanger of zelfs een armband.

5 Beheermodi van de kloktijden

Met de console kunnen de kloktijden volgens 5 modi beheerd worden.

Klokmodus

Nadat de persoon zijn badge heeft laten zien, moet hij bevestigen dat hij wil klokken. De console beschouwt de eerste keer dat er geklokt wordt op een dag als een aankomst, de tweede keer als een vertrek en zo verder.

Aankomstmodus

Nadat de persoon zijn badge heeft laten zien, moet hij bevestigen dat hij zijn aankomst in de onderneming wil klokken of een andere optie kiezen.

Vertrekmodus

Nadat de persoon zijn badge heeft laten zien, moet hij bevestigen dat hij zijn vertrek uit de onderneming wil klokken of een andere optie kiezen.

Aankomst- of vertrekmodus

Nadat de persoon zijn badge heeft laten zien, moet hij kiezen of hij een aankomst of een vertrek wil klokken.

Automatische modus

Het volstaat dat u de badge laat zien om te klokken. De console zal de eerste keer dat er geklokt wordt beschouwen als een aankomst, de tweede keer als een vertrek en zo verder.

Variant van de console met de lezer naar uw keuze

In plaats van te jongleren met een collectie badges (een voor de toegangscontrole, een voor tijdsbeheer, enz.), kunt u beter één enkele badge hebben voor al uw applicaties. De DCK-021 klokconsole leest dezelfde badges als onze proximiteitslezer voor de toegangscontrole (DA-1820).

Als u echter liever een andere technologie gebruikt of als u al een toegangscontroleoplossing of een andere applicatie hebt, bestaat er een consolevariant , de DCK-023, die u samen met de lezer van uw keuze kunt gebruiken.

De DCK-021 console en zijn variant DCK-023 werken met wisselstroom (230 VAC). Er bestaat een versie van de console (DCK-020) en zijn variant (DCK-022) die ontworpen zijn voor gelijkstroom (13,8 VDC).