DA-1857

DA-1857
DA-1857 heeft een compacte lezer met een mooi design en is uitgerust met een multifunctioneel klavier.Hoe werkt de lezer multi?

U hebt meerdere mogelijkheden:

  • uw badge enkele centimeter van de lezer houden
  • een code intikken
  • de twee identificatiewijzen combineren

Als u binnenmag, gaat de deur of slagboom open.

De verwerkingstijd tussen de aanvraag om binnen te mogen en de opening van de toegang bedraagt minder dan 1,5 seconde dankzij de hoge techniciteit en de beheersing van de volledige beslissingsketen.

De lezer kan zowel aan de ingang als aan de uitgang van de toegang gebruikt worden.

5 extra functies

  1. Door de configuratie in de toegangscontrolesoftware kan iedereen kiezen welk identificatiemiddel hij gebruikt.

  2. Het scherm stuurt informatie terug aan de gebruiker: deze kan weten waarom hem de toegang geweigerd wordt. (vb.: verkeerde code, badge niet meer geldig…)

  3. Net zoals de DA-1820 lezer kan hij dienst doen als prikklok voor tijdsbeheer. Hij is zelfs beter geschikt voor deze functie als de gewone proximiteitslezer: het scherm kan de kloktijd aangeven en dus conform zijn met de reglementering (vb.: België).

  4. Voor de beheerder van het gebouw vormt hij de informatie-interface over het systeem: hij geeft aan of er indringers zijn en of er nog deuren openstaan.

  5. Ideaal voor uw hoofdingang, met zijn "belfunctie".

In onze reeks vindt u ook BIO-6057. Even mooi design en even praktisch als de DA-1857, maar aangevuld met identificatie via vingerafdruk.